U bent hier: Home Privacy Statement
Document acties

Privacy Statement

Het RKD respecteert de privacy van alle gebruikers van haar websites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld.

Het RKD maakt gebruik van cookies en andere technologie├źn om het online gebruiksgemak voor u te vergroten en om na te gaan hoe de sites worden gebruikt, zodat wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten kunnen verbeteren.

Bij een bezoek aan onze websites of bij gebruik van sommige van onze producten slaan de servers automatisch informatie op, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en datum en tijd van uw bezoek.

Wij zullen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking stellen aan derden. Wij gebruiken uw gegevens alleen om diensten waar u om gevraagd heeft te voldoen.

Het RKD is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van derden (bijvoorbeeld links naar andere websites), u kunt de websites van andere partijen raadplegen voor meer gedetailleerde informatie over hun handelen, alsook voor instructies over hoe de opt-out van bepaalde zaken werkt. Het RKD privacy beleid is hier niet van toepassing op, we hebben geen controle over de activiteiten van deze andere websites.

 


Datum laatste wijziging: 10-04-2013 14:28